de Warme Winter van JY!

de Warme Winter van JY gaat van start!

De komende maanden gaat de Warme Winter van JY van start met allerlei gezellige activiteiten en sfeervolle momenten. Iedereen mag meedoen of aansluiten, niemand uitgezonderd! Doe je mee? Zo maken we samen de komende periode wat ‘warmer’.

Samen koken & eten (of afhalen)
Dinsdagmiddag 8 november starten we met koken én eten bij Pand 17 aan de Weg van Rollecate 17A in Vollenhove. We maken deze middag een heerlijke warme stamppot klaar en die delen we graag met iedereen. Of je nu alleen komt of met je gezin, wees welkom. Schuif om 17.30 uur gezellig aan bij ons aan tafel, er is genoeg!

Maaltijden afhalen
Ben je niet in de gelegenheid om aan te schuiven en kun je de warme maaltijd goed gebruiken, dan mag je de maaltijd altijd afhalen voor jou of je gezin. Ophalen kan diezelfde dinsdagmiddag tussen 17.00 en 17.30 uur bij Pand 17. Wil je bij ons aanschuiven of je maaltijd graag afhalen, laat het ons weten voor maandagmorgen 7 november 12.00 uur via 0527-745959 of info@stichtingjydoet.nl.

Vanaf 8 november wordt er elke dinsdagmiddag gekookt, kun je aanschuiven of een maaltijd afhalen. De maaltijden zijn elke week anders. Heb je ingrediënten die je wilt doneren voor onze Warme Winter maaltijden óf wil je met ons of mensen uit je buurt deze maaltijden voorbereiden, laat het ons weten. Ook als je een goed idee hebt voor een recept. We komen graag met je in contact.

Wat gaan we nog meer doen tijdens de Warme Winter van JY?

Elke woensdagmorgen koffie
Elke woensdagmorgen zijn er onze 10-uurs momenten met warme koffie of thee en huisgemaakt lekkers. Iedereen is welkom om 10.00 uur bij Pand 17, opgeven is niet nodig. Je mag ook een vriend(in) meenemen, een buur die je niet zo goed kent of iemand die dit moment goed kan gebruiken. We maken er samen een gezellig en warm moment van.

Elke donderdagmorgen wandelen & soep
Elke donderdagmorgen doen we de wandelschoenen aan en gaan we op pad in onze eigen prachtige omgeving. Sluit aan als je tijd, zin en gelegenheid hebt. Voor de nodige beweging, een frisse neus of een gezellig gesprek. De wandelingen starten om 11.00 uur bij Pand 17. Rond 12.00 uur zijn we weer terug en sluiten we standaard af met -voor wie wil- een kop heerlijke warme soep met een broodje.

Ook deze soep is voor iedereen. Je hoeft hiervoor niet mee te wandelen. De soep mag je bij ons opeten, maar ophalen voor jezelf of je gezin mag ook. Wil je soep ophalen, laat het ons weten via 0527-745959 of info@stichtingjydoet.nl. Voor de wandeling is opgeven niet nodig.


de Warme Winter van JY

De komende tijd wordt weer donkerder en kouder én met alles wat er om ons heen gebeurt, wordt er meer van ons gevraagd. Zeker van onze portemonnee. Stichting JY wil op dit soort momenten mensen graag letterlijk en figuurlijk dichterbij elkaar brengen. Voor onderling contact en steun, met dierbaren of iemand uit de buurt. Dat gaat JY doen met bekende en nieuwe momenten en kleinschalige activiteiten. Met oog voor iedereen, lichtpuntjes, wensen en warmte de Warme Winter van JY.

Overig nieuws