Kerstbomen verkoop!

Koop een Kerst Wensboom van JY.
Dan schitteren jou kerstboom net dat beetje meer

Het duurt nog even maar de feestdagen komen langzaam maar zeker al in zicht.Een prachtig versierde kerstboom met fonkelende lampjes en mooie eigengemaakte ornamenten zorgt in elk huis voor een warme en fijne sfeer. Die 'warmte' wil JY graag doorgeven. Bestel een kerstboom bij JY en geef deze periode van het jaar een gouden randje.

Met een deel van het aankoopbedrag vervult JY allerlei wensen. Een wens voor iemand die je dierbaar is of iemand uit jouw buurt die dit gebaar goed kan gebruiken. Hang tijdens ons Lichtjes festival die wens van en voor iemand anders in onze Wensboom en wie weet...

Prachtige bomen zo van de kweker
Van 5 tot 10 december óf tijdens ons Lichtjesfestival op vrijdag 9 december vind je bij JY allerlei verschillende soorten kerstbomen. Prachtige Nordmannen en Blauwsparren in allerlei lengtes. Bomen in pot, met kluit of juist gezaagd. Het zijn kwalitatieve volle bomen rechtstreeks van de kweker én voor een mooie prijs.

Wil je zeker zijn van een kerstboom van JY? Bestel dan jouw boom en haal hem op tussen 5 en 10 december óf tijdens ons Lichtjesfestival op vrijdag 9 december Je mag dan zelf je boom uitzoeken. Uiteraard zijn er voldoende bomen om ook zo aan te komen waaien zonder vooraf te bestellen. Wil je je boom graag thuis laten bezorgen. Dan kan dat. Voor een kleine meerprijs staat hij dezelfde dag bij je voor de deur. 

Hoe bestel ik een kerstboom?
Bestel nu alvast deze speciale kerstboom via de flyer van Stichting JY die deze week op de mat valt. Bestellen kan tot 27 november. Van 5 tot 10 december óf tijdens ons Lichtjesfestival op vrijdag 9 december mag je dan zelf jouw perfecte boom uitzoeken.
Direct een kerstboom bestellen: kerstboom@stichtingjy.nl, 0527 745 959 of Whatsapp 0682900269. Klik hier voor de flyer.

Overig nieuws