ONTMOETEN

Naast een werklocatie is Pand 17 ook een ontmoetingsplek voor iedereen. Je bent er onder de mensen, legt contacten en bent actief bezig.

Samen doen
Wil je er eens uit, nuttig bezig zijn of juist anderen helpen? Denk dan eens aan Pand 17. Samen doen, zorgt namelijk voor iets extra's. Je leert vaardigheden, leert anderen kennen en je leert van elkaar. Zowel op het gebied van werk als over mensen. Het is ook de plek om je dagelijkse rompslomp te delen of eens lekker bij te kletsen terwijl je achter de naaimachine zit. Uiteraard is er altijd dat bakje koffie of thee.

Voor iedereen
Iedereen is welkom bij Pand 17. En als we iedereen zeggen, dan bedoelen we ook iedereen. Of je nu jong bent of wat ouder, een doener of creatieveling. Ben je de spil in het huishouden, heb je een eigen bedrijf, ben je net van school, gepensioneerd of kun/mag je (nog) niet aan het werk. Het mag duidelijk zijn, onze deur staat voor je open.

Kom gerust eens kennismaken met Pand 17, het werk en de mensen. Geen (werk)dag is hetzelfde. Enthousiasme en energie zijn er wel altijd!