Pand 17 huren

Op zoek naar een ruimte voor een bijeenkomst, vergadering, oefenruimte of workshop? Pand 17 is centraal gelegen in Vollenhove en opgedeeld in verschillende ruimtes die praktisch en gezellig ingericht zijn. Voor diverse doeleinden en voor verschillende grootte groepen. Het pand en de ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en te huur voor een aantrekkelijke prijs.

Creatieve ruimte (beneden)
Samen creatief bezig, een workshop organiseren, schilderles geven of lekker knutselen en kleien met de allerkleinsten. Onze creatieve ruimte beneden is hier uitermate geschikt voor. De betonnen vloer met verfspatten en de robuuste tafel met stoelen bieden alle ruimte om eraan te werken en voor het plaatsen van ellerlei materialen. De ruimte is te gebruiken voor maximaal 15 personen.

Werkplaats (beneden)
Robuuste werkzaamheden zoals hout- en verfwerk kan beneden in de werkplaats. De ruimte is van alle gemakken voorzien. Een eigen overheaddeur voor grote materialen er is een werkbank is aanwezig en je kunt gebruik maken van het gereedschap van Pand 17. Ook is er een apart hoekje ingericht met een wasgoot, een koffietafel en comfortabele stoelen. De werkplaats is te gebruiken voor maximaal 10 personen.

Keuken (boven)
Pand 17 heeft een uitgebreide keuken met een mooie grote eettafel voor maximaal 15 gasten. De keuken is van alle gemakken voorzien en bevindt zich in een gezellige sfeervolle ruimte waar je samen kunt koken en tafelen. Er is een gezellige zithoek met een TV. Zoek je een locatie voor een gezellig moment, vergadering of bijeenkomst, dan is de keuken een aanrader. 

Creatieve ruimte (boven)
De creatieve ruimte boven is ingericht als stofatelier met goede verlichting. In de ruimte staat een grote werk(sta)tafel van 2x3 meter. De ruimte is geschikt voor maximaal 15 personen.