WERKEN

Bij Pand 17 ga je aan de slag. Je vindt er mensen die de handen uit de mouwen willen steken en stappen willen zetten voor hun toekomst.
Je doet wat je kunt en wat bij je past.

Er is werk voor iedereen
Het werk bij Pand 17 is zeer divers en bestaat uit veel verschillende opdrachten van lokale ondernemers en organisaties. Er is een werkplaats, een keuken, een naaiatelier en een creatieve ruimte. Bij Pand 17 werk je in een volwaardig team, zelfstandig of samen met collega’s. Van (moes)tuinonderhoud tot kleine onderhoudsklussen in de wijk, van het maken van houten krukken tot het verzorgen van uiteenlopende pakketten of het maken van insectenhotels en tassen onder eigen label. Voor iedereen is er wel iets te doen.
Wil je je weg naar werk (weer) vinden, dan is Pand 17 de plek om dat te doen. Met of zonder begeleiding. Vaardigheden, structuur, werken met een team en verantwoordelijk zijn voor je werk. Dat is wat je allemaal bij Pand 17 leert. Uiteraard met veel plezier en oog voor duurzaamheid.

Wees welkom
Wil je er graag eens uit, werken en je nuttig maken, dichtbij huis onder de mensen zijn of wil je meer leren over de Nederlandse cultuur? Pand 17 is dan dé plek. We werken hier met plezier, met oog voor duurzaamheid én zoveel mogelijk in en voor je woonomgeving. Een verwijzing of beschikking is niet nodig. We maken graag kennis met jou en al je talenten. Daarnaast zijn er mogelijkheden om als vrijwilliger iemand van Pand 17 te helpen.
Klinken de activiteiten van Pand 17 je als muziek in de oren? Kom dan eens langs, de koffie staat voor je klaar.